Installera eller aktivera ett insticksprogram i WordPress

Det finns många gratis och kommersiella insticksprogram som utökar och utökar vad WordPress kan göra åt dig. Du har två alternativ när du installerar och aktiverar insticksprogram:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Installera och aktivera ett anpassat insticksprogram, ett köpt insticksprogram eller ett insticksprogram från WordPress-katalogen.

Gör det själv

Om du vill installera eller aktivera ett insticksprogram i WordPress själv använder du tabellerna nedan för att hitta det scenario som är tillämpligt och följer anvisningarna.

Installera insticksprogram

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Installera ett insticksprogram i WordPress Bas
Installera ett WordPress-insticksprogram med FTP Medel

Aktivera insticksprogram

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Aktivera ett insticksprogram i WordPress Bas