Hitta och ersätt med ett WordPress-insticksprogram

Det enklaste alternativet för att ersätta data i din WordPress-databas är att använda ett insticksprogram. De är användbara för att ändra domänen eller annan information för din WordPress-webbplats. Ett vanligt insticksprogram som används för detta är Search & Replace av Inpsyde.

1. Logga in på WordPress.
  2. Sök efter och installera insticksprogrammet Sök och ersätt.
  3. Aktivera insticksprogrammet .
  4. Gå till Verktyg > Sök och ersätt .
  5. Under fliken Säkerhetskopierad databas klickar du på Skapa SQL-fil .

OBS! Detta skapar en säkerhetskopia av din databas innan du gör några ändringar.

6. Välj en uppsättning steg baserat på vad du behöver ersätta:

Ändra URL för WordPress-domän

1. Klicka på fliken Ersätt domän-URL.
    2. Ange din nya domän i fältet 'Ersätt med'.
    3. Klicka på Ersätt domän / webbadress.

Ersätt andra data

1. Klicka på fliken Sök och ersätt.
    2. Fyll i fältet 'Sök efter' med de data du vill ersätta.
    3. Fyll i fältet ”Ersätt med” med de nya uppgifterna.
    4. Klicka på Gör sök och ersätt .