Gör WordPress-versionen privat.

Verifiera att WordPress är uppdaterat Gör WordPress-versionen privat.
Blockera PHP i kataloger Ta bort WordPress readme-fil.
Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Om någon vet vilken version av WordPress du använder kanske de vet exakt vilka sårbarheter din webbplats har. Det är viktigt att hålla din version privat om du inte uppdaterar till den senaste versionen direkt när den kommer ut.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Sucuri Säkerhet > Inställningar .
  4. Klicka på fliken Härdning.
  5. Hitta avsnittet märkt Ta bort WordPress-version .
  6. Om avsnittet är rött klickar du på knappen Tillämpa härdning.

Du har nu förhindrat att din WordPress-version kan visas offentligt.