Förbättra WordPress-säkerheten

Att skydda din WordPress-webbplats är ett av de bästa sätten att se till att den är säker från vanliga skadliga attacker. Det finns flera sätt att säkra din webbplats och vissa alternativ kanske inte fungerar med vissa insticksprogram, teman eller värdtjänstkonton. Du har två alternativ när du säkrar din WordPress-webbplats:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift. Vi utför de tjänster som tillhandahålls förutsatt att de inte påverkar din webbplats prestanda, eller såvida inte annat särskilt begärs:

Utförs via Sucuri Security-insticksprogrammet.

• Verifiera att WordPress-versionen är uppdaterad
  • Gör WordPress-versionen privat.
  • Blockera php-filer i uppladdningar, wp-content, wp-includes-kataloger
  • Ta bort WordPress readme-fil.
  • Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Utfört utan Sucuri Security-insticksprogrammet.

• Begränsa antalet inloggningsförsök.
  • Inaktivera bläddring i katalogen.
  • Inaktivera xml-rpc

Gör det själv

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Installera och konfigurera Sucuri-säkerhetsinsticksprogram i WordPress Medel
Begränsa inloggningsförsök i WordPress Medel
Inaktivera bläddring i katalogen. Medel
Inaktivera XML-RPC Medel