Hitta och ersätt med WordPress-insticksprogram

Det enklaste alternativet när du vill ersätta data i din WordPress-databas är att använda ett insticksprogram. De är användbara när det gäller att ändra domän, eller annan information för din WordPress-webbplats. Ett insticksprogram som ofta används för detta är Search & Replace från Inpsyde.

1. Logga in på WordPress.
  2. Sök efter och installera insticksprogrammet Search & Replace.
  3. Aktivera insticksprogrammet.
  4. Gå till Verktyg > Search & Replace.
  5. Under fliken Säkerhetskopiera databas klickar du på Skapa SQL-fil.

Obs! Det skapar en säkerhetskopia av din databas innan du gör några ändringar.

6. Välj en uppsättning steg, baserat på vad du behöver ersätta:

Ändra webbadress för WordPress-domän

1. Klicka på fliken Byt domänwebbadress.
    2. Ange din nya domän i fältet Ersätt med.
    3. Klicka på Ersätt domän/URL.

Ersätta andra data

1. Klicka på fliken Sök och ersätt.
    2. Fyll i fältet Sök efter med de data du vill ska ersättas.
    3. Fyll i fältet Ersätt med med de nya uppgifterna.
    4. Klicka på Utför sök och ersätt.