Det gick inte att logga in på WordPress

Om du inte kan komma åt din WordPress-kontrollpanel eller inte kan ta emot ett e-postmeddelande för återställning av lösenord kan du behöva vidta ytterligare åtgärder för att få åtkomst. Du har två alternativ för att återfå åtkomst till ditt WordPress-konto:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Återställ ditt WordPress-lösenord
  • Uppdatera en användares e-postadress i WordPress-databasen
  • Skapa en ny WordPress-administratörsanvändare
  • Ta bort gamla eller oanvända användare
  • Ersätt en wp_users-tabell som saknas

Gör det själv

Om du vill återställa, ändra, ta bort eller skapa en användare i WordPress själv använder du tabellen nedan för att hitta det scenario som passar och följa anvisningarna.

Uppdatera WordPress-lösenord

Det finns flera sätt att uppdatera ditt WordPress-lösenord. Vanligtvis kan du utföra detta från din WordPress-instrumentpanel. Om du inte kan komma åt din WordPress-instrumentpanel finns det också några alternativ.

För att göra det själv, se 1 av dessa steg Svårighetsgrad
Ändra ditt WordPress-lösenord i instrumentpanelen Enkelt
Återställ ditt WordPress-lösenord Enkelt
Ändra ett WordPress-lösenord med SSH Medel
Ändra ditt WordPress-lösenord med WP-CLI Hårt
Ändra ditt WordPress-lösenord i databasen Hårt

Uppdatera e-postadress, skapa eller ta bort en användare.

Som ett alternativ till att återställa lösenordet kan du uppdatera en användares e-postadress så att de kan få ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning. Du kan till och med skapa en ny Admin-användare.

För att göra det själv, se 1 av dessa steg Svårighetsgrad
Ändra en e-postadress för en annan WordPress-användare Enkelt
Ta bort en WordPress-användare Enkelt
Ändra en WordPress-e-postadress i databasen Medel
Skapa en adminanvändare i WordPress-databasen Hårt