Databas Sök och ersätt

Om du behöver uppdatera din WordPress-URL eller har gjort det och har stött på länkar eller hänvisningar till din gamla domän kan du behöva söka och ersätta din databas. Du har två alternativ när du söker och ersätter i din databas:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Uppdatera upp till fem av följande för en WordPress-webbplats:
    • Domän
    • Prefix för databastabell
    • Ersätt andra data
      • "Data" Exempel: Ändra företagsnamn från ABC till XYZ på alla sidor och inlägg

Gör det själv

Hitta och ersätt

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Hitta och ersätt i WordPress med ett insticksprogram Bas
Hitta och ersätt för WordPress med en textredigerare Medel
Hitta och ersätt för WordPress med SSH Avancerat

Ta bort databastabeller

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Ta bort databastabeller Medel