Blockera PHP i kataloger

Verifiera att WordPress är uppdaterat Gör WordPress-versionen privat.
Blockera PHP i kataloger Ta bort WordPress readme-fil.
Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Ett sätt att kompromettera med en webbplats är att PHP-filer injiceras i dina WordPress-mappar och körs därifrån. Följande steg hjälper dig att blockera PHP-filer i de katalogerna, men du vill testa webbplatsens funktionalitet för att se till att dessa inställningar inte påverkar ditt tema och dina insticksprogram.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Sucuri Säkerhet > Inställningar .
  4. Klicka på fliken Härdning.
  5. Hitta avsnittet med etiketten Blockera PHP-filer i Uppladdningskatalog .
  6. Om avsnittet är rött klickar du på knappen Tillämpa härdning.
  7. Upprepa de två föregående stegen för Blockera PHP-filer i WP-CONTENT-katalogen och Blockera PHP-filer i WP-INCLUDES-katalogen

Om avsnittet blir grönt kunde insticksprogrammet aktivera den här funktionen. Om avsnittet fortfarande är rött har inte insticksprogrammet behörighet att göra denna ändring.