Åtgärda fel på blandat innehåll i WordPress

När du har lagt till ett SSL och aktiverat HTTPS kan det hända att vissa bilder inte visas korrekt längre. Om du nyligen har lagt till ett SSL följer du en av anvisningarna för att lösa problemet.

Använda ett insticksprogram

Följ de här stegen för att installera Really Simple SSL- insticksprogrammet.

1. Installera ett insticksprogram i WordPress .
  2. Aktivera ett insticksprogram i WordPress .
  3. Välj SSL under Inställningar.
  4. Om ditt SSL-certifikat är aktivt kan du klicka på Gå vidare och aktivera SSL! -knappen.
  5. Granska din webbplats för att verifiera att dina bilder visas korrekt.

OBS! Detta WordPress-insticksprogram är ett plugin-program från tredje part. Läs utvecklarens sida med avseende på problem med dess användning.

Använd filerna .htaccess eller web.config

1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Omdirigera HTTP till HTTPS automatiskt .
  3. Du har nu konfigurerat omdirigeringen för HTTPS.
  4. Granska din webbplats för att verifiera att dina bilder visas korrekt.

Mer information: