Återställ MySQL-databas från en annan värd

Du kan återställa MySQL-databaser som har skapats på en annan värdtjänst. För att göra det krävs den SQL-fil du vill använda från den andra värdtjänsten. När du har den filen:

  1. Skapa en ny MySQL-databas (Webb och klassisk / cPanel / Plesk).
  2. Importera din befintliga SQL-fil (mer info).

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.