Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Verifiera att WordPress är uppdaterat Gör WordPress-versionen privat.
Blockera PHP i kataloger Ta bort WordPress readme-fil.
Aktivera DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

För att ytterligare förhärda din WordPress-webbplats från oönskade ändringar kan det vara viktigt att aktivera en inställning som förhindrar modifiering av insticksprogram och temafiler.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Sucuri Säkerhet > Inställningar .
  4. Klicka på fliken Härdning.
  5. Hitta avsnittet med märkt insticksprogram och temaredigerare .
  6. Om avsnittet är rött klickar du på knappen Tillämpa härdning.

Du har nu förhindrat att ditt WordPress-insticksprogram och temafiler redigeras lika enkelt med skadlig kod.