Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Visa en annan webbplats blogg på min webbplats

Genom att lägga till ett bloggflöde på din webbplats visar du en blogg från en annan webbplats. Din webbplats uppdaterar automatiskt visningen när den andra publicerar ett nytt bloggobjekt.

OBS! Det är bättre om du lägger till en egen blogg på din webbplats . Med blogginlägg får du chansen att skapa mer innehåll om ditt ämne, vilket ökar möjligheterna att hitta sökmotorer.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till blogginläggen och lägg till ett avsnitt .
  5. Sök efter avsnittet Blogg , välj din layout och välj Lägg till .
  6. Välj Externt bloggflöde och klistra in i den andra webbadressen för bloggflödet (webbplatsadress). De flesta webbadresser för bloggflöden slutar med / rss .
  7. Anpassa andra inställningar, t.ex. layout, accentfärg, titel och bakgrundsbild.
  8. Välj Klar .
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.