Uppdatera teman manuellt

Vi rekommenderar att du använder WordPress automatiska uppdateringar, men du kan även uppdatera dina installerade teman manuellt.

Så här uppdaterar du teman

  1. Logga in på din WordPress-adminpanel.
  2. Gå till menyn Utseende och klicka på Teman.
  3. Klicka på det tema som du vill använda med brickan Uppdatering tillgänglig.
  4. Klicka på Uppdatera nu.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.