Uppdatera ett tema i WordPress

Regelbunden uppdatering av dina WordPress-teman är avgörande för att din webbplats ska fungera och vara säker. Du har två alternativ för att uppdatera ett WordPress-tema:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Uppdatera ett valfritt antal installerade teman till den aktuella aktiva versionen av temat/teman med WordPress-kontrollpanelen.
    • Om inga har angetts uppdaterar vi det aktuella aktiva temat.
  • Uppdatera ett tema manuellt.
    • Exempel: En ny version av ett anpassat tema, som du tillhandahåller till oss.

Gör det själv

För att själv uppdatera ett tema i WordPress använder du tabellen nedan för att hitta det scenario som är tillämpligt och följer anvisningarna.

Uppdatera ett tema

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Uppdatera ett tema i WordPress Bas
Uppdatera ett WordPress-tema med FTP Medel