Uppdatera ett tema i WordPress

Uppdatera ditt tema till senaste versionen för att säkerställa kompatibilitet med nya WordPress-releaser och för att göra din webbplats säkrare.

Varning! Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.
  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn på vänster sida väljer du Kontrollpanel > Uppdateringar.
  3. Rulla ner till avsnittet Teman.
  4. Markera kryssrutan för det tema du vill uppdatera och välj sedan Uppdatera teman.

Obs! Om du har ett premium-tema eller ett anpassat tema som inte kan uppdateras från kontrollpanelen i WordPress kan du testa att uppdatera temat med FTP.