Ta bort mina anpassade värdnamn

Ta bort dina befintliga värdnamn om du inte längre behöver dem. Du kan inte ta bort några värdnamn som för närvarande används som namnservrar på en annan domän. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du tar bort värdnamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Välj Värdnamn frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. Väljredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid värdnamnet du behöver ta bort.
  6. Väljta bort dns-mallikon papperskorgsikonen och välj Ta bort för att bekräfta borttagningen. Du kan inte ta bort värdnamn som för närvarande används som namnservrar på en annan domän.