Skapa medlemssidor

With Website Builder you can create "members-only" website pages for private information, such as in-house price lists or select audience promotions. You start by adding private pages, then adding members one at a time or by importing a list.

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klicka längst upp till höger på panelen Sidor och klicka på Lägg till.
    Klicka på Lägg till i panelen Sidor och navigation
  4. En Ny sida väljs automatiskt, så ange en Sidorubrik, aktivera Endast medlemmar genom att klicka på den vita knappen (den flyttas till höger) och klicka sedan på Skapa sida.
    aktivera knappen endast medlemmar

OBS! Visa i navigering väljs automatiskt, men sidan öppnas endast för inloggade medlemmar.

5. När den nya medlemssidan visas klickar du på Lägg till avsnitt för att sätta igång att lägga till innehåll på sidan. (Se Lägga till avsnitt.)
    Klicka på Lägg till avsnitt
  6. Your changes are saved automatically so when you're finished, click Publish Site (mobile phone) or Publish (desktop/tablet).