Skapa medlemssidor

Med Website Builder kan du skapa medlemssidor med privat information på webbplatsen, som till exempel interna prislistor och kampanjer för speciellt utvalda grupper. Börja med att lägga till privata sidor och lägg sedan till medlemmar en i taget eller genom att importera en lista.

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats. (Om du använder Website Builder Onlinebutik klickar du på Hantera butik och sedan på Webbplats i den gröna raden längst upp.)
  3. Klicka längst upp till höger på panelen Sidor och klicka på Lägg till.
    Klicka på Lägg till i panelen Sidor och navigation
  4. En Ny sida väljs automatiskt, så ange en Sidorubrik, aktivera Endast medlemmar genom att klicka på den vita knappen (den flyttas till höger) och klicka sedan på Skapa sida.
    aktivera knappen endast medlemmar

OBS! Visa i navigering väljs automatiskt, men sidan öppnas endast för inloggade medlemmar.

5. När den nya medlemssidan visas klickar du på Lägg till avsnitt för att sätta igång att lägga till innehåll på sidan. (Se Lägga till avsnitt.)
    Klicka på Lägg till avsnitt
  6. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Publicera sida (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).