Skapa ett Microsoft 365-e-postalias

Ett e-postalias är en extraadress som dirigerar om e-postmeddelanden till en enhetlig inkorg. Du kan skapa upp till 400 alias.

Läs mer om alias och hur du använder dem.

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Välj Admin > E-postalias.
    Fliken Microsoft 365-administratör öppnas och visar E-postalias
  3. Välj Lägg till alias.
  4. Markera användaren in rutan (om du bara har en e-postadress är den markerad automatiskt).
  5. Lägg till ditt nya i rutan Ange alias och välj Spara.

Ditt nya e-postalias visas på sidan E-postalias. Du kan gå hit när som helst för att lägga till ytterligare alias eller för att redigera eller ta bort dem.