Skicka e-post från ett alias med Outlook på webben

Skicka e-post med ett alias i Outlook på webben. Dina meddelanden visar din aliasadress som avsändare och döljer din primära e-postadress.

OBS! För närvarande skickas från alias i Microsofts offentliga förhandsgranskningsläge. Du kan utforska och testa en ej publicerad funktion i Offentlig förhandsgranskning, men den kan ha problem eller fel. Vår GoDaddy-guider kan inte felsöka problem med funktioner i Offentlig förhandsgranskning, så använd den här funktionen på egen risk. Läs mer från Microsoft , inklusive hur du ger feedback.

Steg 1: Aktivera skicka från alias

Som standard är e-post från alias inaktiverat. En administratör måste först aktivera den i Exchange-administratörscentret. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.

1. Logga in på Exchange-administratörscentret . Använd din Microsoft 365-e-postadress och ditt lösenord (ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här).
    Obligatoriskt: Om du inte använder det nya Exchange-admincentret måste du komma åt det innan du fortsätter. För att gå till nya EAC, välj Prova det nu i banderollen högst upp på sidan.
    välj prova nu
  2. Välj Inställningar > E-postflöde .
  3. Markera kryssrutan bredvid Aktivera sändning från alias .
    markera kryssrutan för att aktivera sändning med alias
  4. Välj Spara . Ett meddelande visas som bekräftar dina ändringar.

Steg 2: Skicka ett e-postmeddelande från ett alias

Använd Outlook på webben för att skicka ett e-postmeddelande från en aliasadress.

Obligatoriskt: En administratör måste lägga till ett alias i ditt konto innan du kan skicka e-post som ett alias. Användare kan inte skapa alias.
  1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetkugghjulsikon Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj Skriv och svara .
    välj skriv och svara
  4. (Valfritt) Markera kryssrutan bredvid Visa alltid från under Meddelandeformat . Fältet Från visas alltid när du skapar nya meddelanden.
    välj Visa alltid från
  5. Under Adresser att skicka från väljer du de adresser som du vill skicka e-post från. De visas i Från -menyn på nya meddelanden.
    välj adresser att visa från
  6. Välj Spara.
  7. Välj Nytt meddelande .
    välj ett nytt meddelande
  8. Om du inte ser fältet Från i meddelandet du skriver öppnar duikon med tre punkter menyn och välj sedan Visa från .
    välj meny och välj sedan Visa från
  9. Välj Från och sedan din aliasadress.
    välj alias-adress
  10. Ange en mottagare och ett ämne och skriv sedan ditt meddelande. Välj Skicka . Det skickade meddelandet visar din aliasadress i Från -fältet.