Acceptera en inbjudan att komma åt en annan persons GoDaddy-konto

Om du får ett e-postmeddelande från GoDaddy om att någon har bjudit in dig till ett konto innebär det att personen vill att du ska hantera deras GoDaddy-konto och produkter.

Med den här delegatåtkomsten kan du öppna och använda produkter i den andras konto utan att behöva veta kontolösenorden. Mer information finns iVad är Delegera åtkomst?

1. Klicka på Acceptera åtkomst i e-postmeddelandet.
  2. Logga in på ditt GoDaddy-konto.

Om du inte redan har ett konto hos oss klickar du på Skapa ett konto längst ner på sidan. Du måste ha ett konto innan du kan acceptera inbjudan.

3. Klicka på Bekräfta åtkomst . Det konto du har bjudits in åtkomst till läggs till i din konto I-åtkomst- lista.