Skapa ett e-postalias Microsoft 365

An e-postalias är en extra e-postadress som omdirigerar e-post till en enda inkorg. Du kan skapa upp till 400 e-postalias.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Gå till Microsoft 365 Admin och välj E-postalias .
    Microsoft 365 Admin-flik har öppnats för att visa e-postalias
  3. Välj Lägg till alias .
  4. Välj användaren från rutan (om du har en e-postadress är den markerad som standard).
  5. Lägg till ditt nya alias i rutan Ange alias och välj Spara .

Ditt nya e- postalias visas på sidan E-postalias. Du kan komma hit när du vill för att lägga till ytterligare alias eller för att redigera eller ta bort dem.