VPS- och dedikerade servrar (Mina servrar) Hjälp

Säkerhetskopiera servern

Du kan när du vill skapa en säkerhetskopia av din Hanterade eller Fullständigt hanterade server, som du sedan kan använda för att återställa din server med.

När du anger att en ny säkerhetskopia ska göras, tas den befintliga säkerhetskopian bort och ersätts med en avbildning av din server så som den är just då.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Säkerhetskopior.
  5. Klicka på Skapa säkerhetskopia.
  6. Klicka på Skicka.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.