Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Säkerhetskopiera min Gen 3-server

Du kan när du vill skapa en säkerhetskopia av din Hanterade eller Fullständigt hanterade server, som du sedan kan använda för att återställa din server med.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

OBS! När du skickar en reservförfrågan tas din befintliga säkerhetskopia bort och den ersätts med en bild av servern som den är i nuvarande tillstånd.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Säkerhetskopior.
  5. Klicka på Skapa säkerhetskopia.
  6. Klicka på Skicka.

Visa mig