Reset my WordPress password

Om du glömt lösenordet till din WordPress-webbplats kan du återställa det från din inloggningssida genom att begära en återställningslänk för lösenord. Ange en e-postadress som är kopplad till ditt WordPress-användarkonto för att få ett e-postmeddelande med länken.

1. I en webbläsare går du till http://[ditt WordPress-domännamn]/wp-admin (t.ex. http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Klicka på länken Förlorat ditt lösenord?.
  3. Ange den e-postadress du använder för ditt WordPress-användarkonto och välj sedan Få nytt lösenord.
  4. Leta i inkorgen efter ett meddelande med ämnet Återställning av lösenord och klicka på länken i mejlet. En återställningssida kommer att öppnas på en ny flik.

Note: If you don't see the password reset email within a few hours, check your spam/junk folder. Also, check the database to see if your email address is saved correctly and update it if necessary.

5. I fältet Nytt lösenord på sidan för lösenordsåterställning anger du ditt nya lösenord och väljer Spara lösenord. Du kan använda valfri lösenordshanterare om du vill, för att se till att du inte glömmer det nya lösenordet.

Nu kan du logga in på WordPress med ditt nya lösenord.