Återställ mitt WordPress-lösenord

Om du har glömt ditt WordPress-lösenord kan du återställa det från din WordPress-inloggningssida genom att begära en återställningslänk för lösenord. Ange en e-postadress som är kopplad till ditt WordPress-användarkonto för att få ett e-postmeddelande med länken.

1. I en webbläsare går du till http://[ditt WordPress-domännamn]/wp-admin (t.ex. http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Välj Förlorat ditt lösenord?
    WordPress-inloggningssida
  3. Ange den e-postadress du använder för ditt WordPress-användarkonto och välj sedan Få nytt lösenord.
  4. Leta i inkorgen efter ett meddelande med ämnet Återställning av lösenord och klicka på länken i mejlet. En återställningssida kommer att öppnas på en ny flik.

Obs! Om du inte ser något sådant e-postmeddelande inom några timmar kan du dubbelkolla din skräppostmapp. Kontrollera också databasen för att se om din e-postadress är sparad och uppdatera den om det behövs.

5. I fältet Nytt lösenord på sidan för lösenordsåterställning anger du ditt nya lösenord och väljer Spara lösenord. Du kan använda valfri lösenordshanterare om du vill, för att se till att du inte glömmer det nya lösenordet.

Nu kan du logga in på WordPress med ditt nya lösenord.