Ta bort kommentarer i WordPress

Du kan ta bort kommentarer en i taget eller flera på en gång inifrån WordPress.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Kommentarer > Alla kommentarer
  3. Filtrera kommentarer utifrån följande:
    • Alla
    • Väntar
    • Godkänd
    • Skräppost
    • Papperskorg
  4. När du filtrerat kommentarer kan du radera dem en i taget eller flera på en gång:

• Ta bort en i taget
      • Markera en kommentar med din musmarkör
      • Klicka på Papperskorg
      • Den markerade kommentaren kommer att slängas i papperskorgen.
    • Ta bort flera i taget
      • Markera kryssrutan för var och en av de kommentarer du vill ta bort
      • Från den nedrullningsbara menyn Massåtgärder väljer du ”Flytta till papperskorg”
      • Klicka på Tillämpa
      • De markerade kommentarerna kommer att slängas i papperskorgen.