Inaktivera kommentarer i WordPress

Du kan inaktivera kommentarer för hela din WordPress-webbplats. Om du inte tänker låta användare kommentera dina inlägg och sidor är detta ett effektivt sätt att förhindra skräppost från kommentarer.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Inställningar > Diskussion
  3. Leta upp avsnittet Standardartikelinställningar
  4. Ta bort krysset från rutan bredvid raden där det står ” Tillåt folk att publicera kommentarer på nya artiklar
  5. Rulla längst ner på sidan och klicka på Spara ändringar .