Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en AAAA-post

Redigera dina AAAA-poster i din DNS -zonfil om du behöver göra ändringar i de aktuella inställningarna. AAAA-poster pekar på 128 bit / IPv6-adresser, vilka representeras som åtta grupper om fyra hexadecimala siffror.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Redigera bredvid den AAAA-post du redigerar.
  5. Redigera uppgifterna för din AAAA-post:
    • Namn : Värdnamnet för posten. Skriv @ för att lägga AAAA-posten på din rotdomän eller ange ett prefix , t.ex. e- post .
    • Värde : IPv6 för din post. Det här är vanligtvis IP-adressen för ditt värdtjänstkonto. Till exempel är 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en giltig IPv6-adress.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.