Överför din nya domän till ditt konto

Steg 4 i Domänmäklartjänsten: en köpares färdplaner .

Nu när du har betalat för ditt nya domännamn är det sista steget att få domänen överförd till ditt konto. En överföringsförsäkringsagent kommer att hantera alla detaljer i överföringsprocessen åt dig. De kontaktar dig direkt för att underlätta överföringen.

När domänen har flyttats till ditt konto vill du kolla in några viktiga saker:

När din nya domän är säker kan du ta reda på hur du kan använda den.