Domänmäklartjänst: en köpares färdplan

Att välja ett domännamn är en av de viktigaste sakerna för din onlinenärvaro. Men ibland är det perfekta domännamnet redan registrerat till någon annan. Som tur är har vi en lösning - Domänmäklartjänst . Våra professionella domänmäklare gör allt rimligt försök att kontakta den nuvarande domännamnsägaren för att försöka förhandla om köpet åt dig. Följ den här guiden för en steg-för-steg-genomgång av processen.

1: Ställ in din domänbudget

Börja med att ställa in den budget du vill använda för ditt perfekta domännamn.

2: Konsultation och förhandling

Din domänmäklare kontaktar dig för att granska din information. Sedan kontaktar de nuvarande domänägaren å dina vägnar och försöker förhandla om ett försäljningspris.

3: Betala för ditt nya domännamn

När du har kommit överens om ett pris gör du betalningen och köper din nya domän.

4: Överför ditt domännamn

Vi hjälper dig att överföra din nya domän till ditt konto så att du kan börja ditt onlineäventyr.

5: Domänmäklartjänst - vad händer nu?

Kolla in de olika tillgängliga alternativen för att skapa din online-närvaro med ditt nya domännamn.