Outlook: Konfigurera e-post

Nu när ditt Office 365-konto är klart är det dags att ställa in din e-post i Outlook. Välj den version du vill använda nedan. Du kan ta reda på vilken version av Outlook du har, om du inte vet det.

Outlook 2003 stöds inte av Office 365. Uppdatera din version av Outlook innan du fortsätter.

Operativsystemet på datorn Outlook-version
Fönster 2007, 2010, 2013, 2016
Mac 2011, 2016

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.