Lägg till en e-postadress för återställning

Steg 2 i Konfigurera mitt Microsoft 365-kontoserie .

Om du någonsin glömmer ditt lösenord kan ett e-postmeddelande för återställning av lösenord skickas till din återställnings-e-postadress.

De här stegen gäller för ditt första Microsoft 365-konto hos GoDaddy. Om du redan har konfigurerat en Microsoft 365-e-postadress med GoDaddy eller inte kommer ihåg att konfigurera den kan du ändra din återställnings-e-postadress istället. Fortsätt sedan till nästa steg för att lägga till e-post till dina enheter.

1. Logga in på Microsoft 365 (vi rekommenderar att du bokmärker den här sidan.)
  2. Ange din Microsoft 365- e- postadress och ditt lösenord och välj Logga in .
    Klicka på Logga in
  3. Ange din återställnings-e-postadress och välj Spara . När din återställnings-e-postadress har sparats dirigeras du till dina Microsoft 365-appar.
  4. Om du vill slutföra konfigurationen av dina onlinealternativ väljer du Outlook . Välj språk och inloggningsalternativ så ser du din Outlook-inkorg.

Ditt e-postkonto är säkert och du kan återställa lösenordet efter behov.