Lägg till en e-postadress för återställning

Om du någonsin glömmer ditt lösenord kan ett e-postmeddelande för återställning av lösenord skickas till en återställnings-e-postadress. En e-postadress för återställning kan vara med en annan domän du har eller en tredjepartsleverantör som Gmail eller Yahoo.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Om du är kontoägare väljer du Hantera bredvid en användare under Användare .
  3. Rulla ner till Kontoinformation och välj sedan Lägg till återställnings-e-postadress .
    Avsnittet Kontoinformation med länken Lägg till återställning e-postmarkerad.
  4. Ange en e-postadress som kan användas för att återställa ditt lösenord och välj sedan Spara .

Din återställnings-e-postadress sparas och kan användas för att återställa ditt Microsoft 365-lösenord i framtiden.