Lägg till en e-postadress för återställning

Steg 2 i Konfigurera mitt Microsoft 365-kontoserie .

Om du någonsin glömmer ditt lösenord kan ett e-postmeddelande för återställning av lösenord skickas till din återställnings-e-postadress.

De här stegen gäller för ditt första Microsoft 365-konto hos GoDaddy. Om du redan har konfigurerat en Microsoft 365-e-postadress med GoDaddy eller inte kommer ihåg att konfigurera den, gå till Mer information för instruktioner.

1. Logga in på Microsoft 365 (vi rekommenderar att du bokmärker den här sidan.)
  2. Ange din Microsoft 365- e- postadress och ditt lösenord och välj Logga in .
    Klicka på Logga in
  3. Ange din återställnings-e-postadress och välj Spara . När din återställnings-e-postadress har sparats dirigeras du till dina Microsoft 365-appar.
  4. Om du vill slutföra konfigurationen av dina onlinealternativ väljer du Outlook . Välj språk och inloggningsalternativ så ser du din Outlook-inkorg.

Ditt e-postkonto är säkert och du kan återställa lösenordet efter behov.

Mer information

• Om du har en befintlig e-postadress med oss, eller inte uppmanas att ange en återställningsadress, logga in på ditt E & Office Dashboard och välj Hantera bredvid din e-postadress. Under Kontoinformation ser du om du har ställt in en återställnings-e-postadress. Om du inte har det väljer du Lägg till återställnings-e-post , anger din e-post och Spara . Gå sedan vidare till steg 4, konfigurera din e-post på en enhet .
  • Om din inloggningsinformation inte fungerar läser du problem med att logga in .