Office 365 från GoDaddy Hjälp

Outlook 2007 och 2010: Uppdatera med korrigering

Du kan konfigurera din e-postadress för Office 365 i Outlook 2007 och Outlook 2010. Men innan du gör det måste klienten uppdateras med en korrigering för Office 365.

1. Logga in på din e-postadress genom att gå till http://email.[ditt domännamn]/.
  2. Klicka på kugghjulsikonen upptill till höger och klicka sedan på Inställningar för Office 365.
  3. Välj Programvara.
  4. Klicka på Datorinstallation till vänster.
  5. Klicka på knappen Installation och öppna .exe-filen som laddas ned.
  6. I fönstret som visas loggar du in på din Office 365-adress.
  7. Klicka på Fortsätt och klicka sedan på Jag accepterar.
  8. När uppdateringarna är klara klickar du på Slutför.

Om du ser felmeddelandet: Datorn uppfyller inte minimikraven måste du ställa in Outlook med hjälp av POP eller IMAP istället för Exchange.

Nästa steg

• När uppdateringen är klar bör du kunna konfigurera Outlook 2007 eller 2010 utan problem.

Mer information

• Om du fortfarande har problem kan du läsa: