Lösa problem med miniatyrer som inte visas

Ibland kan WordPress inte visa miniatyrer av de tidigare uppladdade bilder efter konfigurationsändringar. Du kan lösa problemet med ett insticksprogram från tredje part som t.ex. Regenerate Thumbnails (återskapa miniatyrer).

Återskapa alla miniatyrer till din webbplats

1. Logga in på WordPress.
  2. Installera och aktivera insticksprogrammet Regenerate Thumbnails.
  3. På menyn till vänster väljer du Verktyg och sedan Regenerate Thumbnails.
  4. (Valfritt) Markera eller avmarkera kryssrutor bredvid tillgängliga alternativ om du vill göra ändringar i standardkonfigurationen.
  5. Här kan du välja vilka miniatyrer du ska återgenerera:
    • För att återgenerera alla miniatyrer väljer du Återgenerera miniatyrer för alla X bilagor där X står för det verkliga antalet bilagor.
    • Om du bara vill återgenerera miniatyrer för alla dina aktuella bilder väljer du Återgenerera miniatyrer endast för de X aktuella bilderna, där X står för det verkliga antalet aktuella bilder.

När processen är klar bör du se meddelandet Allt klart.

Generera enstaka bildminiatyrer på nytt

1. Logga in på WordPress.
  2. Installera och aktivera insticksprogrammet Regenerate Thumbnails.
  3. I menyn på vänster sida väljer du Media.
  4. Markera WordPress ikon för bibliotekslista Listvy.
  5. Leta upp bilden, håll markören över den och välj sedan återgenerera miniatyrer.
  6. (Valfritt) Markera eller avmarkera kryssrutor bredvid tillgängliga alternativ om du vill göra ändringar i standardkonfigurationen.
  7. Välj återgenerera miniatyrer.

När processen är klar bör du se meddelandet Klart! Klicka här för att gå tillbaka.

Mer information: