Felsöka och åtgärda WordPress-bilder som saknas

När några eller alla dina bilder inte är synliga är det problem med behörighet för de filerna eller mapparna. Du kan följa stegen nedan för att diagnostisera och lösa behörighetsproblem.

Kontrollera behörighetsproblem

1. Du kan testa och se om en bild har behörighetsproblem eller saknas, genom att gå till bildens webbadress i din webbläsare.
     Exempel: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Om du får ett fel när du försöker gå till bilden beror det på att den saknas eller inte har rätt behörigheter.
  3. Innan du kontrollerar behörigheten är det bäst att kontrollera att filen existerar. Du kan hitta webbadressen till en bild inifrån Mediebiblioteket.
  4. Anslut till din värdtjänst med FTP.
  5. Bläddra till mapparna /wp-content.
  6. Linux-definitioner för behörigheter – kontrollera att behörigheterna stämmer för katalogen /wp-content.
  7. Om mappen /wp-content eller filerna i den inte har behörigheter för läsning eller webb kommer de inte att synas, utan måste uppdateras.

Obs! För Windows-konton kan du bara hantera mappbehörigheter.

Nästa steg:

• Om inställning av behörigheter inte gjorde bilderna synliga eller om bilden inte låg i mappen bör du ladda upp bilden upp nytt och lägga tillbaka den på sidan.
  • Fortsätt till Databas Sök och ersätt om du nyligen har ändrat din domän.

Mer information: