Logga in på ditt GoDaddy-konto

Logga in på ditt GoDaddy-konto för att öppna dina produkter eller hantera dina domäner och kontoinställningar.

1. Klicka på Logga in på GoDaddy-hemsidan (på mobilen klickar du på personikonen personikon).
    klicka på logga in
  2. Klicka på Logga in under Registrerade användare.
    logga in registrerade användare
  3. Ange ditt användarnamn eller kundnummer och ditt lösenord och klicka sedan på Logga in.
    logga in med användarnamn och lösenord

Obs! Om du redan är inloggad kommer du att se ditt användarnamn istället för Logga in. Klicka på ditt användarnamn och välj sedan Besök mitt konto för att gå till ditt GoDaddy-konto.