Logga in på ditt GoDaddy-konto

Gå direkt till inloggningssidan för att logga in på GoDaddy-kontot, eller följ stegen nedan.

Obs! Om du försöker logga in på Microsoft 365-e-postkontot ska du logga in på Office online eller i Outlook på webben.

1. Gå till GoDaddy hem.
  2. Välj Logga in (välj personikonen på mobiltelefonerpersonikon) högst upp till höger.
    välj logga in
    • Om du redan är inloggad visas ditt användarnamn i stället för Logga in. Välj ditt användarnamn och sedan Mina produkter för att gå till GoDaddy-kontot.
  3. Under Registrerade användare väljer du Logga in.
    logga in registrerade användare
  4. Ange ditt användarnamn eller kundnummer. Du kan också logga in med ditt Amazon-, Facebook- eller Google-konto.
  5. Ange ditt lösenord och välj Logga in.
  6. Om du har ställt in 2SV blir du ombedd att ange en autentiseringskod eller använda säkerhetsnyckeln för att slutföra inloggningen.

När du har loggat in ser du sidan Mina produkter.