Återställ ditt lösenord för GoDaddy

Om du har glömt ditt lösenord för ditt GoDaddy-konto kan du återställa det.

1. Gå till sidan Lösenordsåterställning.
  2. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Skicka.

Om du inte kan ditt användarnamn eller kundnummer klickar du på Jag har glömt.

Om du inte kan fylla i detta formulär ska du läsa denna artikel

Vi skickar ett e-postmeddelande till din registrerade adress, där det ingår en länk som du använder för att återställa ditt lösenord på några minuter.

Mer information

Av säkerhetsskäl finns är vissa kombinationer av ord och fraser inte tillåtna i lösenordet till ditt GoDaddy-konto. Du kan exempelvis inte använda ordet "lösenord" i ditt lösenord. Om du försöker använda en förbjuden fras kommer lösenordet inte att accepteras.