Länka betalningsmottagare till mitt CashParking-konto

Steg 3 i CashParking- serien för att komma igång.

Konfigurera eller ändra din kontoinformation för betalningsmottagaren för att se till att dina provisioner skickas till rätt konto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida .
  2. Rulla ner och välj avsnittet Domänprodukter för att utöka det.
  3. Välj Hantera bredvid det CashParking®-konto du ska arbeta på.
  4. Välj CashParking > Inställningar > Betalningsmottagningsinställningar .
  5. Välj det betalningsmottagarkonto som du vill få dina betalningar till eller konfigurera ett nytt betalningsmottagarkonto .
  6. Välj Spara för att bekräfta dina ändringar.

Ändra betalningsmottagarkontot som är kopplat till ditt CashParking®-konto när som helst.

Mer information

• Behöver du uppdatera dina betalningsmottagares kontouppgifter? Gör ändringarna när som helst.