Lägg till domäner i mitt CashParking-konto

Steg 1 i serien Komma igång med CashParking®.

Lägg till domäner manuellt i ditt CashParking®-konto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida .
  2. Rulla ner och välj avsnittet Domänprodukter för att utöka det.
  3. Välj Hantera bredvid det CashParking®-konto du ska arbeta på.
  4. I Kontosammanfattning markerar du Lägg domäner.
  5. Välj önskad metod för att lägga till domäner:
    • Ange domäner : Ange manuellt de domännamn du vill lägga till i ditt CashParking®-konto. Se till att varje domännamn står på en separat rad.
    • Välj domäner : Välj domäner från ditt konto genom att markera rutan bredvid varje domännamn.
    • Ladda upp domäner : Ladda upp en TXT- eller CSV-fil för dina domännamn genom att välja Välj fil och bläddra efter rätt fil.
      • Max filstorlek: 3 MB
      • TXT-fil: Domäner måste anges en per rad, utan komma.
      • CSV-fil: Domäner måste anges en per rad och använda kommatecken för att separera ytterligare information om varje domännamn.
  6. När du har lagt till dina domäner väljer du Importera domäner .
  7. Granska namnserverinformationen i det nya fönstret. Om dina domäner är registrerade hos GoDaddy uppdaterar vi automatiskt dina namnservrar åt dig. Om dina domäner är registrerade någon annanstans måste du manuellt uppdatera dina namnservrar med din domänregistrator till:
    • ns01.cashparking.com
    • ns02.cashparking.com
  8. Välj OK för att bekräfta dina uppdateringar.

Ett bekräftelsefönster visar att ändringarna lyckades.

Mer information

• Kom ihåg - om dina domäner inte är registrerade hos GoDaddy måste du uppdatera dina namnservrar manuellt med din domänregistrator till ns01.cashparking.com och ns02.cashparking.com .
  • Domäner som anses olämpliga kan inte användas med CashParking®. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, domäner som använder tredjepartsvarumärken, hänvisningar till hat, hatgrupper, barnpornografi och stötande namn. Vi förbehåller oss rätten att definiera en domän som olämplig och avvisa dess användning inom CashParking®, i enlighet med CashParking®s användarvillkor .