Anpassa mina CashParking-domäner

Steg 2 i serien Komma igång med CashParking®.

Vi optimerar automatiskt ditt domännamns CashParking-mall och nyckelord när du lägger till det i ditt CashParking®-konto. Du kan även anpassa dina parkerade sidor för att påverka annonserna som besökarna ser på din CashParking®-domän eller skapa en länk till salu.

1. Gå till din GoDaddy produktsida .
  2. Rulla ner och välj avsnittet Domänprodukter för att utöka det.
  3. Välj Hantera bredvid det CashParking®-konto du ska arbeta på.
  4. Välj CashParking från de översta menyalternativen.
  5. Markera kryssrutan bredvid de domäner du vill anpassa, eller välj bockikonen för att markera alla domäner.
  6. Välj Domäninställningar > Mallar .
  7. Anpassa dina domäninställningar genom att välja lämplig flik i det nya fönstret:
    • Mallar : Förhandsgranska den mall som visas på dina domäner. För närvarande tillåter vi inte ändringar i mallen.
    • Nyckelord : Ange upp till fyra nyckelord eller fraser, åtskilda av ett kommatecken. Dessa kommer att användas för att rikta in sig på specifika annonser, till exempel genom att använda ”dator” för att rikta in sig på datorbaserade annonser.
    • Vuxen : Ange huruvida annonser för vuxna ska få visas.
    • Anpassad visning : Ändra hur ditt domännamn visas i CashParking®-listan och på din parkerade sida. Du kan till exempel ändra coolexample.com till CoolExample.com .
    • Domän till salu : Meddela besökare att din domän är till salu med ett anpassat meddelande och länk till mer information som kan köpas. Den angivna länken måste börja med http: // , https: // eller mailto:.
  8. Välj OK när ändringarna är klara.

Det visas en banner ovanför din domänlista så att domänerna har uppdaterats.

Mer information

• Organisera dina domäner i mappar .