Lägg till eller ändra min betalningsmottagarinformation

Så här lägger du till en ny betalningsmottagare eller gör ändringar i din befintliga betalningsmottagningsinformation, inklusive din bankkonto, önskad betalningsmetod och föredragna skatteformulär.

OBS! Du kan inte ändra smeknamnet eller ta bort ett betalningsmottagarkonto när det har konfigurerats. Du kan emellertid när som helst uppdatera din betalningsmottagares kontoinformation för att justera betalningsinformationen.

1. Gå till din GoDaddy Min profil profilsida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Betalningsmottagare .
  3. Välj om du vill lägga till en ny betalningsmottagare eller uppdatera ett befintligt betalningsmottagarkonto:
    • Om du vill lägga till ett nytt konto väljer du Lägg till en betalningsmottagare . Ange ett smeknamn för kontot (detta kan inte ändras senare) och välj Lägg till .
    • Om du vill redigera ett befintligt konto väljer du Visa / Redigera bredvid det konto du vill uppdatera. Välj Redigera i fönstret Betalningsinformation .
  4. I Adress-avsnittet anger eller justerar du din kontotyp (individ eller företag), e-postadress, telefonnummer, namn och adress. Vissa objekt kan behöva lite mer uppmärksamhet:
    • En fysisk gatuadress krävs i detta avsnitt - inga postlådor. Amerikanska kunder kan ordna med att en papperscheck skickas till en postlåda, men du måste kontakta kundsupport .
    • Om ditt bankkonto inte är i samma land som namnet på ditt GoDaddy-konto, kontakta kundsupport .
  5. När du är klar väljer du Nästa .
    • Om du ser ett meddelande om att din adress inte kan verifieras granskar du adressen. Välj Bekräfta och fortsätt om allt ser bra ut eller välj Redigera adress för att göra rättelser.
  6. I avsnittet Betalningsmetod väljer du en betalningsmetod i listrutan och anger eventuell bankinformation. Det finns några saker att tänka på när du slutför det här avsnittet:
    • Om du väljer PayPal som betalningsmetod anger du ditt för- och efternamn precis som de visas i din PayPal-profil. Du kan behöva lägga till ditt mellannamn till fältet Efternamn om det är i ditt PayPal-profil.
    • Välj Spara mina betalningar i listan Betalningsmetod om du vill spärra tillfälligt. Vi sparar dina betalningar tills du ändrar det här valet.
    • Precis under Betalningsmetod kan du välja Redigera min betalningsgräns och välja ett värde i listan. Detta anger det minsta belopp som utlöser en betalning. Om du är OK med standardbeloppet behöver du inte ändra något.
    • OBS! Här är beskrivningen av trösklar och transaktionsavgifter .

7. När du är klar väljer du Nästa .
  8. I avsnittet Skatteformulär fyller du i fälten i momsformuläret och väljer Nästa . Du är klar!

Relaterade steg

När du skapar ett betalningsmottagarkonto ska du länka betalningsmottagaren till den produkt du vill använda det. Använd länkarna nedan för varje produkt du behöver:

Mer information

• Vi skickar ett e-postmeddelande för kontoaktiviteter som uppdateringar av betalningsmottagarens information eller skatteformulär.
  • Om du behöver hjälp med att avgöra vilken betalningsmetod som passar dig, rekommenderar vi att du pratar med en affärs- eller skattejurist.
  • Om vårt team för efterlevnad kontaktar dig för att ge ytterligare information, följ stegen för att visa / redigera ditt betalningsmottagarkonto. Du uppmanas att lägga till mer information och ladda upp ett foto-ID.