Komma igång med CashParking

Är du redo att dina domäner börjar tjäna pengar? Vår Komma igång-serie med CashParking® tar dig igenom de viktiga stegen för att komma igång.

1: Lägg till domäner

Lägg till domäner i ditt CashParking-konto, oavsett om de är registrerade hos GoDaddy eller någon annanstans.

2: Anpassa dina inställningar för CashParking®-domänen

Ändra dina CashParking-inställningar för att anpassa de annonser som visas när besökare går till dina domäner.

3: Ställ in dina betalningsalternativ för CashParking®

Lägg till eller skapa ett betalningsmottagarkonto för att se till att du får betalt för dina CashParking®-intäkter.

4: Visa dina CashParking®-rapporter

Ta en titt på hur dina CashParking-domäner klarar dig.

5: CashParking® - vad händer nu?

Kolla in några av de andra sakerna du kan göra med ditt CashParking-konto