Felsökning: Det går inte att lägga till en ny betalningsmetod

Lägg till nya betalningsmetoder i ditt konto för att hantera hur du betalar för dina produkter. Om du stöter på ett fel eller om informationen du anger inte sparas korrekt kan du läsa några vanliga lösningar i felsökningsstegen nedan.

Sida sparar inte din information

Om sidan rensar de fält du har fyllt i, avslutat eller indikerat att du har angett en ny betalningsmetod när du inte har gjort det här är några saker du kan prova:

• Se till att du anger faktureringsinformationen korrekt, inklusive land och postnummer. Om något inte stämmer överens kommer den nya betalningsmetoden inte att läggas till i slutet av processen.
  • Verifiera att captcha syns på sidan där du anger betalningsinformationen. Vissa annonsblockerare blockerar även captcha och du måste slutföra captcha-säkerhetsutmaningen för att lägga till en betalningsmetod.
  • Växla till en annan webbläsare och försök att lägga till den igen.
  • Prova att lägga till en annan betalningsmetod i ditt konto. Om en annan betalningsmetod fungerar kan det finnas ett problem med din ursprungliga betalningsmetod.
  • Istället för att lägga till betalningsmetoden via dina kontoinställningar följer du stegen under Oops-meddelandet (nedan) för att lägga till den i kundvagnen när du gör ett köp. Den betalningsmetod som du använder i kundvagnen kan sparas på ditt konto.

Hoppsan-meddelande

Om meddelandet Hoppsan visas. Du saknade nödvändig information , det innebär att du bara har en provperiod eller en utgången produkt eller tjänst i ditt konto och att vi inte har någon betalningsinformation registrerad åt dig. För att skydda din finansiella information lagrar vi endast betalningsmetoder om du har en betald produkt eller tjänst (vi behöver inte din betalningsinformation om vi inte debiterar dig, eller hur?). Så här kan du göra:

1. Köp en ny produkt, uppgradera från din kostnadsfria provperiod eller förnya en utgången produkt.
  2. Välj Lägg till betalning i din kundvagn.
    Lägg till betalning
  3. Fyll i fälten (vissa krävs) och välj Använd som reservbetalningsmetod för det här kontot .
    Använd som reservbetalningsmetod
  4. Klicka på Spara . Ditt kort har nu lagts till i ditt konto.

Yikes! Meddelande

Om du ser meddelandet Yikes! Vi kunde inte behandla din begäran , det innebär vanligtvis att standardvalutan inte har ställts in i ditt konto. Ange standardvaluta och lägg sedan till din nya betalningsmetod igen.

1. Gå till din GoDaddy Min profil profilsida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Under Min profil väljer du Redigera .
  3. Under Standardvaluta väljer du valuta för din region.
  4. Välj Spara.
  5. Lägg till din nya betalningsmetod igen.