Webbplatsverktyg Hjälp

Lägga till avsnittet Onlinebutik

Du måste lägga till avsnittet Onlinebutik för att funktionen Onlinebutik ska fungera på din webbplats.

Obs! Den här funktionen är bara tillgängliga med E-handelsplaner . Om du har problem när du klickar på dina aktuella produkter och de inte länkar till den avsedda produkten kan det bero på att avsnittet Onlinebutik saknas på webbplatsen. Om du saknar kundvagnsikonen i det övre högra hörnet på din webbplats så saknar du avsnittet Onlinebutik. Utan det här avsnittet kommer kundvagnen inte att fungera på din webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen eller klicka på Lägg till avsnitt.
    Klicka på plusknappen
  4. Välj Onlinebutik i listan som visas (eller använd sökfältet) och välj en layout genom att välja Lägg till.

Obs! Om du ännu inte har en E-handelsplan, så kommer du att se en Uppgradera-knapp. Klicka på den, så konverteras din plan till E-handel.

5. Klicka sedan på panelen Onlinebutik för att anpassa inställningarna.
  6. Ange en ny Titel om du inte vill använda standardtiteln Onlinebutik.
  7. När du fyller i de olika inställningarna kan du välja Förhandsgranskning för att visa ändringarna, som sparas automatiskt.
  8. När du är redo att publicera ändringarna väljer du Publicera webbplats eller Publicera.