Lägga till digitala produkter

I din Website Builder-onlinebutik kanske du vill erbjuda digitala produkter, såsom nedladdningsbara dokument, videor eller ljudfiler. Du kan ha både digitala produkter och fysiska produkter som skickas till dina kunder.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Butik och sedan Produkter .
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny produkt
  5. Välj produkttypen Video / Digital.
    Välj knappen Digital
  6. Börja med att ange ett Produktnamn och ett Pris , som är obligatoriska fält. Fyll i de återstående fälten efter behov.
    • Bild eller video : Produkter med bilder är mer tilltalande. Välj endera knappen och bläddra till den fil du vill använda och välj Öppna .

OBS! Bilder måste vara i formaten .jpg, .jpeg, .gif eller .png och får inte överskrida 10 MB vardera. (Du kan överföra bilder på upp till 5 000 x 5 000 pixlar men högsta visningsstorlek kommer att vara 1 920 x 1 080 pixlar.)

• Försäljningspris : Visar försäljningspris med det vanliga priset överstruket
    • Skattekategori : Som standard är kategorin inställd på Digitala produkter . Om produkten är beskattningsbar ändrar du menyn till Standard eller väljer Icke beskattningsbar .
    • Synlighet : Avmarkera Visa i butik för att dölja säsongsvaror eller om du planerar att visa flera produkter samtidigt senare.
    • Kategorier : Gör det enklare för kunder att hitta objekt genom att skapa kategorier, som kläder, husgeråd, leksaker. Mer information om hur du skapar underkategorier finns i Lägga till produktkategorier.
  7. Använd flikarna för att lägga till mer information och tillhandahålla den digitala produkten.
    • Beskrivning : Lägg till information om produkten.
    • Nedladdningsbart innehåll : Välj Lägg till fil . När du har lagt till och döpt din produktfil väljer du Spara för att ladda upp den.

OBS! Du kan ladda upp upp till 10 filer per produkt och var och en får inte vara större än 2 GB. Din kund får en unik webbadress för varje fil och kan ladda ner filen upp till tre gånger.

• Sökmotorer: Lägger automatiskt till en direktlänk till den här produkten, som du kan redigera.
  8. Välj Spara igen när du är klar eller välj Spara och lägg till en till för att lägga till fler produkter.

OBS! Du kan inte lägga till fler än 5 000 produkter i din onlinebutik – oavsett kombination av fysiska och digitala produkter. Du kan som mest lägga till upp till 100 produkter på en och samma gång. Det går att lägga till och importera produkter till din butik, men det finns inget alternativ för export. (InstantPage-användare kan inte lägga till fler än sex produkter totalt, och det finns inget alternativ för uppladdning av flera på en gång.)

9. Publicera din webbplats för att lägga ut ändringarna online.

Titta på en demonstration som inkluderar att lägga till produkter, produktbilder, priser, moms och frakt som en del av instruktionsserien för Lägg till en onlinebutik på din webbplats.