Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Hjälp

Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till webbplats i Säkerhetskopiering av webbplats (självhanterad)

Du kan säkerhetskopiera enskilda webbplatser på din server med hjälp av Site Backup.

Varning:

Säkerhetskopiering av webbplats säkerhetskopierar endast innehållet på webbplatsen i rotkatalogen. Detta inkluderar inte databaser i andra kataloger på din server eller något annat innehåll. Vi rekommenderar alltid att du behåller ytterligare säkerhetskopior av din server .

1. Klicka på fliken Säkerhetskopior på kontrollpanelen för Min server.
  2. Klicka på Hantera i området Säkerhetskopiering av webbplats .
  3. Om ett annat meddelande visas klickar du på Hantera igen.
  4. Klicka på + Webbplats .
  5. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Nästa .

OBS! Site Backup använder antingen FTP eller SSH för att hämta webbplatsens filer. För att låta den ansluta måste du ha dessa tjänster aktiverade, rätt portar öppna och lämpliga användare skapade för tjänsten.

6. Schemalägg din säkerhetskopia.