Lägg till en författarruta i WordPress-inlägg

Om du lägger till en författarruta på din WordPress-webbplats kan det synliggöras mer detaljerat. WordPress har en enkel regel för inlägg och sidor, och att lägga till dina sociala medier och annan kontaktinformation kan bli tråkigt utan ett insticksprogram.

Det finns många insticksprogram som kan åstadkomma detta, var noga med att välja ett som fyller alla dina behov. Var noga med att kontrollera utvecklarens sida när de väljer ett insticksprogram för att se om de fortfarande behåller insticksprogrammet med uppdateringar.

Ett sådant insticksprogram som uppdateras konsekvent är insticksprogrammet Simple Author Box.

1. Logga in på WordPress
  2. Installera och aktivera insticksprogrammet Simple Author Box. För hjälp, seInstallera ett insticksprogram i WordPress ochAktivera ett insticksprogram i WordPress.
  3. Klicka på Enkel författare på menyn Instrumentpanel och ändra inställningar efter behov.

Detta specifika insticksprogram tar innehåll som redan finns för författare och tillämpar det på författarrutan.