Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera min Office 365-e-postadress på Outlook 2016 (Windows)

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att konfigurera din e-postadress på din Windows-dator med Outlook 2016 behöver du ha din Office 365-e-postadress, lösenord och Outlook 2016 (eller senare).

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den på Microsofts webbplats.)
  2. Klicka på Arkiv sedan + Lägg till konto.
  3. Ange din Office 365-e-postadress och klicka på Anslut.
  4. Ange ditt lösenord för Office 365-e-post och klicka på Logga in. Du kan tillfrågas om du vill använda det här kontot överallt på din enhet, så välj det alternativ du föredrar.
  5. När Outlook visar att e-post lagts till korrekt klickar du på Klar.

Bra, din e-post finns nu på Outlook 2016 på din Windows-dator, allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du gå tillbaka till följande steg: steg 3 för andra e-postkontoinstruktioner. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.

Visa mig

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!