Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Konfiguration av säkerhetskopiering av databas för Site Backup

Du måste konfigurera servern manuellt så att Säkerhetskopiering av webbplats kan anslutas till din databasserver. Om du inte konfigurerar det här går det inte att ansluta eller säkerhetskopiera databaser på din server.

Redigera my.cnf

1. Anslut till min server med SSH (Secure Shell)
  2. Öppna /etc/my.cnf-filen
  3. Leta upp raden som börjar:
    bind-address =
  4. Kommentera den här raden genom att placera en hash (#) framför den.
  5. Starta om MySQL genom att köra följande kommando, beroende på operativsystem:

Operativsystem Kommando för att starta om MySQL
    Ubuntu / Debian
    sudo starta om mysql
    CentOS / Fedora
    tjänsten mysqld starta om
    Arch
    /etc/rc.d/mysqld starta om

Konfigurera din kontrollpanel

Om du har en hanterad eller fullständigt hanterad server med cPanel eller Plesk måste du låta följande IP-adresser komma åt dina servrar: s databaser:

• 52.8.12.161
  • 52.8.234.204
  • 52.8.41.70
  • 52.8.48.18
  • 52.17.127.239
  • 52.17.39.62
  • 54.169.144.94
  • 52.74.54.75

cPanel / WHM

1. Logga in på WHM.
  2. Till vänster i avsnittet SQL Services klickar du på Ytterligare MySQL-åtkomstvärdar .
  3. Ange IP-adresserna som anges ovan och klicka sedan på Spara .

OBS! Om du vill använda Site Backup med flera cPanel-webbplatser kan du istället göra den här ändringen i WHM.

Plesk

OBS! De här stegen förutsätter att du har skapat en databasanvändare som accepterar fjärranslutningar från valfri värd eller från IP-adresserna som anges ovan.

1. Logga in på Plesk.
  2. Klicka på fliken Server.
  3. Klicka på Brandvägg i avsnittet Säkerhet .
  4. Klicka på fliken Brandväggsregler.
  5. Klicka på Klient MySQL-server .
  6. Välj Aktivera regel .
  7. I avsnittet Fjärranslutna adresser använder du fältet Lägg till en IP-adress eller ett nätverk för att Lägga till IP-adresserna som anges ovan.
  8. Klicka på OK.
  9. Klicka på MS SQL över TCP-protokollet och upprepa stegen ovan för att lägga till IP-adresser till brandväggsregeln.