Jag kan inte ta emot eller se e-postmeddelanden

Om du inte kan skicka eller ta emot meddelanden kan dina inställningar för brandväggsprogram hindra Workspace Webmail från att fungera korrekt. Du kan behöva ändra din brandvägg, popup-blockerare eller webbläsares säkerhetsinställningar för att se din e-post.

Allmänna tips

Lägg tillhttp://email.godaddy.com till din lista över godkända webbplatser och ställ sedan in ditt Workspace Email-konto i SSL-läge:

1. I Klassisk vy för Webbmejl klickar du på Inställningar .
  2. Välj Personliga inställningar .
  3. Under Säkerhetsalternativ väljer du Använd heltids SSL-läge .
  4. Klicka på OK.

Säkerhetsprogramvara

Justera dina brandväggsinställningar, säkerhetsprogram eller webbläsare för att tillåta popup-fönster från Workspace Webmail. Se steg för Kerio Internet Security-programvara . Dina steg kan skilja sig beroende på din säkerhetsprogramleverantör.

Logga ut från webbmejl när du har ändrat brandvägg, programvara eller webbläsare. Rensa sedan webbläsarens cache. Om du rensar webbläsarens cache kommer även sparade lösenord eller data för automatisk fyllning att tas bort.