Jag flyttar min e-post till Office 365

Grattis, du har bestämt dig för att flytta din e-posttjänst till Office 365! Här är några tips som hjälper dig att flytta.

Om du föredrar vårt helt hanterade alternativ, ring våra migrationsexperter på (480) 463-8843 . Allt du behöver göra är att ange ditt nuvarande e-postlösenord så tar vi hand om resten.

Innan du börjar Under migrationen Efter migrationen
Hur fungerar migrering av Office 365? Konfigurera Migreringsassistenten för Outlook (Windows)